Råbygghus

DRØM OM EGET HUS? – Kvalitetshus innen kort tid er ikke en drøm. Vegger fødes allerede i fabrikken, mens taket dekkes før regnet kommer.

 

Elementhus er en enkel og økonomisk løsning for bolighus. Elementhus er et hus bygget av ferdigproduserte veggelementer på vår fabrikk. Før begynnelsen av veggproduksjon, tegnes hver av dem på en detaljert tegning. Husvegger forberedes på fabrikken med utvendig belegg etter kundens ønsker. Utvendige veggelementer kan være belagt med trebeslag, vindisolasjon, varmeisolasjon, ventilasjon, og dør samt vindu med beslag og, etter kundens ønskemål, med innvendig innredning.

 

Ferdigproduserte vegger transporteres til byggestedet og samles på i løpet av omtrent tre dager. Enkel montering av vindu samt dørinnsettelse gjør husbyggingen hurtigere, På denne måten unngår man helt fukt og klimaskader på byggekonstruksjonen.

 

Vår spesialisering er elementhusproduksjon. Elementhus er et hus bygget av ferdigproduserte veggelementer på vår fabrikk. En av våre største fordeler er fleksibilitet å virkeliggjøre kundenes behov og ønsker. Vi tar hensyn til kundenes særegenhet, kvalitets og sikkerhetskrav. Vi kan bygge hus etter kunders tegninger eller utføre tegneoppdrag etter kunders design og former.Tilvirke innredningsdetaljer for deres hjem. Våre kunder er en del av den kreative prosessen i arbeidet.

Flere bilder av prosessen: